Välkommen Tennisentusiast!
Kul att just du hittat hit.

Mvh Marks TKs Styrelse
Höststädning utebanorna
2019-09-15 21:34
Hösten börjar närma sig och det är dags att stänga utebanorna för den här säsongen. Vi ber nu alla medlemmar om hjälp med att bland annat rensa ogräs, ta ner nät och vindskydd, fylla på med grusmassa samt lägga på plankor och tyngder på linjerna. Ju fler vi är som hjälps åt, desto fortare blir vi klara.

När? Lördagen den 28 september
Tid? 09.00
Övrigt: Oömma kläder. Ta gärna med egen räfsa/kratta. Styrelsemedlemmar och tränare är på plats för att fördela arbetet.
Anmälan: Meddela gärna att du kommer, så blir det lättare att planera arbetet. Detta gör du genom att mejla vår kanslist, info@markstk.se
Varmt välkomna! Hjälp oss gärna att sprida budskapet. Vi hoppas på ett stort deltagande och på köpet får vi en ökad klubbgemenskap!

Vänliga hälsningar Styrelsen Marks TK
Mark Clay Open 2019
2019-09-15 21:19
I augusti arrangerade klubben sin utetävling Mark Clay Open. Cirka 30 spelare kom till spel under två helger. Sju hemmaspelare ställde upp och kämpade väl: Alvin Olli (PS13B & PS15), Oskar Eliasson (PS11 & PS13B), Leon Quicklund (PS15), Stella Persson (FS11), Tilde Marmander (FS13B), Alea Andersson (FS13B) och Sofia Bergh (DS).

• FS11 Ebba Olbers, Ullevi TK
  • PS11 Alexander Wisenborn, GLTK
  • FS13B Sophie Danielsson, Elfsborg Tennis
  • PS13B Sebastian Mlocinski, Sandareds TK
  • PS15 Konrad Büchert, Elfsborg Tennis
  • DS Viktoria Gustafsson Thor, Vårgårda TK
Vårstädning utebanorna
2019-04-08 20:53
Våren är äntligen här och vi ser fram emot utepremiären på våra grusbanor. Vi ber nu alla medlemmar om hjälp med att bland annat ta bort stenar och plankor, banka till linjerna, rensa bort ogräs, sätta upp vindskydd, bulta och sätta upp nät. Ju fler vi är som hjälps åt, desto fortare kan vi börja använda banorna. Vi kommer att ha vårstädning följande datum:

lördagen den 13 april
söndagen den 14 april
lördagen den 27 april
söndagen den 28 april
09:00
OBS: Vardagkvällar då ditt barn tränar kan du som förälder jobba med utebanorna. Klubben kan ansöka om bidrag för denna typ av aktivitet om vi är många som hjälper till vilket gör att vi kan slå två flugor i en smäll: fina banor samtidigt som klubbens ekonomi gynnas.

Oömma kläder. Ta gärna med egen räfsa/kratta.
Styrelsemedlemmar är på plats för att fördela arbetet.
Anmälan
Meddela gärna att du kommer, så blir det lättare att planera arbetet. Detta gör du genom att mejla vår ordförande, Ewa.quicklund@gmail.com

Vänliga hälsningar Styrelsen
Minnesord Inge Hjelm
2019-03-25
Vi sörjer vår käre vän och medlem

Inge Hjelm
1947 - 2019

Vi minns dig med glädje och tacksamhet för ditt stora engagemang inom klubben och styrelsen. Framförallt för verksamheten i Svenljunga där du med stor framgång ledde träningarna år efter år samt iordningställde utebanorna i toppskick inför varje säsong. Du var också mycket engagerad i klubbens juniorkommitté under många år, där den stora höjdpunkten för många var arrangemanget av det årliga mycket populära träningslägret i Båstad där du var en självklar ledare.
Du är saknad av oss alla.

Våra tankar går till dina söner med familjer.

Årsmöte 2019
2019-02-28 22:42
När? Onsdagen 27:e mars
Tid? kl. 18:00
Var? Kansliet (Övre Kammarbergsvägen 2 i Kinna)

Varmt välkomna!
Andraplats för Oskar Eliasson
2019-02-28 22:36
Ett stort grattis till Oskar Eliasson som plockade med sig en fin buckla hem då han kom 2:a i Lidköpings Guld & Silver Cup i slutet av januari.

Bra kämpat Oskar!
Tygrikesspelen 2019
2019-02-28 21:46
Årets upplaga av Tygrikesspelen är färdigspelad med knappt 50 deltagare fördelat på 8 klasser och två spelhelger. FS13C blev en intern uppgörelse där klubbens yngre tjejer gjorde tävlingsdebut med Moa Johansson som segrare. Grattis!! I PS11 fick vi en tredjeplats genom Oskar Eliasson där även Leo Tranfors gjorde tävlingsdebut och kämpade på bra. Totalt hade klubben 12 anmälda spelare, varav 10 kom till start. Jättebra jobbat allihop!!

• PS11 Anton Ahlberg, Sandareds TK
  • FS13B Jonna Sihlbom, Team Åkered Tennisklubb
  • FS13C Moa Johansson, Marks TK
  • PS13B Hugo Sjöstrand, Lerums TK
  • FS15 Saga Jönsson-Slättsjö, Slöinge TK
  • PS15 Benjamin Hermansson, Alingsås TK
  • DS Valerie Litzell, Båstad Tennissällskap
  • HS Albin Hermansson, Alingsås TK
Utebanorna är stängda
2018-09-30 22:31
I lördags var vi ett rejält gäng som hjälptes åt att ställa iordning banorna inför vintern. All lös utrustning plockades ner och bort, plankor och sten lades på linjerna och grindarna låstes. Tack vare att så många ställde upp (både små och stora) var vi klara på en timme, rekordsnabbt =) Nu hoppas vi på mycket spel inomhus och sedan nya tag till våren igen.

Stort tack till alla som var med och hjälpte till!
Mark Clay Open 2018
2018-09-30 22:11
I augusti arrangerade klubben sin utetävling Mark Clay Open. Cirka 50 spelare kom till spel under två helger. Tre hemmaspelare ställde upp och kämpade väl: Oskar Eliasson (PS11), Leon Quicklund (PS13B) och Sofia Bergh (DS).

• FS11 Linnea Holm Tellevik, Lidköpings TK
  • PS11 Sebastian Mlocinski, Torslanda TK