Lyckat matchutbyte med Sandareds TK

Fredagen 2 januari till lördagen 3 januari reste ett gäng med 11 spelare samt ledare Samuel Ekberg till matchutbyte mot Sandareds TK i Sandared. Vi reste från tennishallen ungefär 9:30 på fredagen och var framme i Sandared ungefär 10:30. Sandared hade 16 spelare samt ledarna Torbjörn Säll och Erik Wennerling. Vi började med ett informationsmöte innan vi startade med matcherna ungefär 12:00. Vi blandade både singel och dubbelmatcher innan vi var klara ungefär 19:00. Därefter väntade välbehövlig mat på Sandareds Pizzeria. För de som inte spelade fanns det andra aktiviteter. Det mest populära var biljardbordet där det nästan var lika stor prestige och inlevelse som på tennisbanan. Det visades även filmer under hela utbytet. Under lördagen var det frukost vid 9:00 innan vi startade med innebandy ungefär 9:45. Därefter var det åter matcher till ungefär 13:30. Vi återtog spelet vid 14:30 där vi hade lite olika typer av lagmatcher som en rolig avslutning. Utbytet var klart vid 16:00. Det slutade med seger för Sandareds TK i matchutbytet, men alla spelare kämpade mycket väl. Stort tack till Sandareds TK och tränarna Torbjörn Säll och Erik Wennerling som gjorde matchutbytet till något mycket bra och något att minnas. Sandareds TK är så välkomna till Marks TK och våran ute anläggning för nytt matchutbyte under sommaren.

Sandaredsspelare hejandes på läktaren

Stor inlevelse runt biljardbordet

Pontus och Robin följer matcherna

Tessan fokuserad på spelet