Sportlovscupen 2008

Välkomna till Marks TK:s Sportlovscup 2008 för tränings, utvecklings & tävlingsjuniorerna som avgörs under Sportlovet vecka 7. Spelform kommer att varieras beroende på klass och nedan kan ni läsa om varje klass vad som gäller. Tänk på att vara på plats 30 minuter innan uppsatt speltid för anmälan samt för att kunna värma upp. Merparten av matcherna kommer att spelas som tidsmatcher. Om ni inte kan delta på uppsatt tid ta genast kontakt med Samuel på telefon 0320-101 24 alternativt mobil 076-336 94 87. Om ni inte dyker upp på match utan att ha rapportera det kommer ni att debiteras anmälningsavgiften i efterhand. Priser kommer att delas ut till de främsta i varje klass.

Sportlovscupen Utvecklings, Tränings & Tävlingsjuniorer

Klass 1 Flickor 10

Matcherna spelas som 50 minuters matcher med 5 minuters inbollning. Matcherna spelas på fullstor bana med maxitennis bollar. Alla möter alla i poolen. Vinnare blir den som vunnit flest matcher i poolen. Vid lika antal segrar är det gameräkning som avgör.

Klass 2 Flickor 12-16

Matcherna spelas som 50 minuters matcher med 5 minuters inbollning. Matcherna spelas på fullstor bana med hårda bollar. Alla möter alla i poolen. Vinnare blir den som vunnit flest matcher i poolen. Vid lika antal segrar är det gameräkning som avgör.

Klass 3 Pojkar 14-16

Klass 4 Pojkar 12

Klass 5 Pojkar 10

Matcherna spelas som 50 minuters matcher med 5 minuters inbollning. Matcherna spelas på fullstor bana med maxitennis bollar. Alla möter alla i respektive pool. Vinnare i varje pool blir den som vunnit flest matcher. Vid lika antal segrar är det gameräkning som avgör.
Vinnare i respektive pool möts i en final som spelas som en riktig match med supertiebreak i avgörande set.