Marks P12 fortsätter kämpa mycket bra

Lördagen den 21 maj mötte Marks tennisklubbs pojkar 12 Ulricehamn borta. Regn och risk för åska medförde att matchen fick genomföras inomhus. Mattias Stensson mötte Ulricehamns Rasmus Hallberg. Trots många jämna game, långa bolldueller och mycket kämpande förlorade Mattias matchen med setsiffrorna 0-6, 1-6.

Kim Karlsson ställdes mot Ulricehamns Markus Svensson. Bägge spelarna servade bra och åskådarna fick ta del av ett varierat och underhållande spel. Kim kämpade väl, men fick se sig besegrad med setsiffrorna 2-6, 0-6.

Joacim Carlsson mötte Ulricehamns Oskar Olsson. Spelmässigt inleddes matchen lite avvaktande från bägge håll. Efterhand  kom spelarna igång och de visade prov på såväl varierat spel, som långa och mycket spännande bolldueller. Joacim, som kände av en skada i sin ena fot, drog denna gång det kortaste strået och fick till slut se sig besegrad med setsiffrorna 7-5, 3-6, 3-6.

I dubbeln mötte Mattias Stensson och Viktor Dahlqvist Ulricehamns Rasmus Hallberg och Oskar Olsson. Både Mattias och Viktor vågade satsa offensivt och visade att man kompletterar varandra väl. Mattias och Viktor förlorade matchen med setsiffrorna 3-6, 3-6, men kunde trots detta konstatera att de genomfört en mycket bra dubbelmatch tillsammans.

/Ove Stensson