Marks P12 föll i jämn match mot Sandared

Måndagen den 16 maj tog Marks tennisklubbs pojkar 12 emot Sandared för spel i utomhusserien pojkar 12, division södra. Trots kyla och blåst visade samtliga spelare prov på viljestyrka och stark kämparglöd.
Mattias Stensson mötte Sandareds Adam Rådberg. Matchen blev oerhört jämn och  åskådarna bjöds på mycket fin tennis med ett antal längre slagdueller. Efter närmare 2 timmars spel stod Rådberg som segrare med setsiffrorna 7-5, 7-5.

Kim Karlsson spelade sin första seriematch utomhus för säsongen och ställdes mot Sandareds Axel Blomgren. Kims jämna och pålitliga spel blev för svårt för Blomgren och Kim vann matchen med 6-2, 6-2.

Viktor Dahlqvist mötte Robin Klasson. Viktor kämpade tappert och visade på nytt att han är en fighter. Klasson blev dock för svår för Viktor, som förlorade med setsiffrorna 1-6,1-6.

Joacim Carlsson och Linus Frost spelade också första seriematchen utomhus för säsongen och ställdes mot Sandareds Marcus Rahn och Axel Blomgren. Joacim och Linus kämpade och slet, men detta räckte inte och Rahn och Blomgren avgick med segern. Setsiffrorna skrevs 4-6, 1-6.

/Ove Stensson