Kaspars och Joel segrare i klubbmästerskapen

Under Höstlovet vecka 45 avgjordes klubbmästerskapen för juniorer. Under fredagen avgjordes finalerna. I junior A som var för de äldre juniorerna vann Kaspars Vasiljevs finalen mot Cristian Valencia med 6-5, 5-5 uppgivet. Cristian hade tyvärr känning i baksidan av låret vilket gjorde att han inte kunde fullfölja finalen, men stort grattis till Kaspars för en mycket väl genomförd turnering.
I junior B som var för de yngre juniorerna vann Joel Klaar finalen mot Joacim Carlsson med 6-0, 6-0. Mycket kul att se alla våra unga juniorer bjuda på bra tennis i såväl poolspel som final.
I dubbelfinalen spelar Cristian Valencia och Linus Frost mot Therese Andersson och Denise Wackerberg. Även den matchen skulle spelats under fredagen men den är framflyttat några dagar och spelas inom en snar framtid. Vi återkommer med resultat från den finalen. Stort tack till alla deltagare och publik som gjorde detta till en lyckad turnering. Prisutdelning kommer att äga rum på våran julavslutning i mitten av december.