Klubbmästerskap

1-4 november, v 44

Under höstlovet vecka 44 avgörs klubbmästerskapen för våra juniorer. Klasserna spelas huvudsakligen under eftermiddag samt kvällstid, men vissa matcher kommer även att spelas under förmiddagar.

Spelformen är 55 minuters matcher med 5 minuters inbollning fram till semifinal. Semifinaler och finaler spelas som hela matcher. Här nedan följer klasser samt information om varje klass. Vid för få deltagare i någon klass kommer klasser att slås ihop. Anmälan görs på listan på anslagstavlan i hallen. Under klasser skriv i klassnumret som står framför varje klassnamn. Sista anmälningsdag är 22 oktober. Lottningen kommer att presenteras på hemsidan samt i hallen senast onsdagen 26 oktober. Vid frågor kontakta Samuel.

1.    Juniorklass A

Alla spelare som spelar seriespel födda 1991 eller tidigare. Både tjejer & killar.

2.    Juniorklass B

Alla spelare som ingår i en tränings, utbildnings eller tävlingsgrupp födda mellan 1992-1997. Denna klass spelas som poolspel. Både tjejer & killar.

3.    Dubbel

Denna klass kommer dubbelpar att mixas oberoende av spelstyrka.

Prisutdelning sker på våran julavslutning i december