Klubbmästerskap

1-5 november, v 45

Under höstlovet vecka 45 avgörs klubbmästerskapen för våra juniorer. Klasserna spelas huvudsakligen under eftermiddag samt kvällstid, men vissa matcher kommer även att spelas under förmiddagar. Nytt för i år är att vi även infört en dubbelklass.

Spelformen är 55 minuters matcher med 5 minuters inbollning fram till semifinal. Semifinaler och finaler spelas som hela matcher. Här nedan följer klasser samt information om varje klass. Vid för få deltagare i någon klass kommer klasser att slås ihop. Anmälan görs på anslagstavlan i hallen. Under klasser skriv i klassnumret som står framför varje klassnamn. Sista anmälningsdag är 27 oktober. Lottningen kommer att presenteras på hemsidan samt i hallen senast fredagen 29 oktober. Vid frågor kontakta undertecknad.

1.    Juniorklass A

Alla spelare som spelar seriespel födda 1991 eller tidigare. Både tjejer & killar.

2.    Juniorklass B

Alla spelare som ingår i en träningsgrupp (1-2,5 timmar/vecka). Max 12 år. Denna klass spelas som poolspel. Både tjejer & killar.

3.    Juniorklass C

Motion. Minst 13 år, ej serie eller tävlingsspelare.

4.    Dubbel

Denna klass kommer dubbelpar att mixas oberoende av spelstyrka.

Prisutdelning sker på våran julavslutning i december

/Med vänlig hälsning Samuel Ekberg