Rekordantal på årets julavslutning

Torsdagen 15 december avgjordes traditionsenligt Marks TK:s julavslutning. Årets julavslutning blev en stor succé med ungefär 80 elever samt 230 personer sammanlagt. Vi startade klockan 17:00 med en pristävling för alla juniorer på banan. Priserna var skänkta av E-Boden Sport, Extraplanet samt Hagmans. Ett stort tack!

Elever i väntan på att träffa priser       Simon agerar bollmatare

Kaspars och Martin planerar Kaspars  Föräldrar studerar aktiviteterna
Cup

Stilstudie på Viktor                                Samuel med elever kollar in priser

Nyfikna elever kollar in priser

Samtidigt som pristävlingen höll igång på bana 1 och bana 3 var det full aktivitet på läktaren med fika för föräldrar och syskon, lotterier mm. Det var mycket länge sedan det sågs så mycket folk samtidigt på Marks TK:s läktare.
När eleverna var klara med pristävlingen var det även deras tur att fika. Fikapersonalen hade fullt upp med att servera alla hungriga elever, föräldrar och syskon.

Full aktivitet på läktaren                      Therese och Alexander fikasugna

Många fikasugna familjer

Hungriga barn vid cafeterian
Efter fikat var det dags för prisutdelning från klubbmästerskapet som avgjordes under höstlovet. Vi fick se många mycket välspelade matcher under turneringen och segrare blev i Juniorklass A Cristian Valencia, Juniorklass B Kim Karlsson och i dubbel ovan nämnda Valencia och Karlsson i par. Under julavslutningen var tyvärr inte Cristian Valencia samt Robin Lövgren på plats. Många av de yngre juniorerna var mycket nyfikna på dom fina priserna när dom ställdes fram.

Alla elever samlade för prisutdelning

Inge håller koll på alla nyfikna barn     Samuel med pristagare i juniorklass B
runt prisbordet                                       fv: Semifinalister Olof Jangeklint,
                                                               Joacim Carlsson, vinnare
                                                               Kim Karlsson, finalist Viktor
                                                               Dahlqvist

Samuel med alla pristagare från           Föräldrar kikar på prisutdelningen
klubbmästerskapen. Saknas gör Robin
Lövgren & Cristian Valencia

Alfons med storebror Alexander

Barn samlade med föräldrar på läktaren
Efter prisutdelningen följde ett mycket uppskattat uppträdande av Marks Lucia med tärnor. Dom bjöd även på ett extranummer som tack. Stort tack till Lions samt Marks Lucia med tärnor. Kvällen avslutades med att tomten kom och bjöd på godis till alla barn. Stort tack till alla som hjälpt till under terminen, samt alla föräldrar, juniorer mm som hjälpte till under julavslutningen. Vi syns nästa termin!

Ett glatt gäng spelare                            Tomten bjuder på godis