Hej                                                                                                      

Nu är det dags att anmäla sig till Minitennis & Tennisskolan vinter & vårterminen 2007. Precis som tidigare terminer försöker vi låta utövarna påverka sin träning i så stor utsträckning som möjligt vad gäller träningstider mm. I detta brev tänkte jag redogöra lite inför nästa termin, berätta om våra olika träningsnivåer samt skicka med ett anmälningsformulär. För att komma till anmälningsformuläret klicka här. Träningsupplägget för Minitennis & Tennisskola med de olika träningsnivåerna kan ni finna genom att klicka här.

Detta med att anmäla sig på ett anmälningsformulär är ganska nytt, och formuläret måste lämnas in för att man ska beredas plats i träningen. Som ni kan finna på anmälningsformuläret finns det olika rutor man kan kryssa i. Vilken ruta man kryssar i är beroende av vilken träningsdag man vill ha.

Vi har under senaste halvåret utökat vår lördags träning med fler timmar, beroende på den kraftiga ökningen i minitennis & tennisskolan samt att vi med största sannolikhet även enbart kommer att disponera tre banor framöver. Vår förhoppning är att utöka verksamheten ytterligare, och vi ser därför att klart fler väljer lördags träning just för att avlasta träningen från onsdagar och fredagar, där det tidigare varit fler elever än lördagar.
Har ni några önskemål om vilken tid ni vill ha på lördags träningen, fyll i det under andra önskemål. Det är inte säkert vi kan infria alla önskemål med speldag, så det är därför mycket viktigt att ni fyller i under andra önskemål om det är någon träningsdag ni absolut inte kan spela på.

Kostnaden för en termin är 600 kr, vilket är en höjning med 100 kr jämfört med tidigare termin. Anledningen till detta är att vi jobbar med en ständig förbättring av kvalité på Minitennis & Tennisskola dels gällande antal spelare per bana och dels gällande tränare. För att detta ska vara möjligt krävs en liten höjning. Vid frågor angående de ta kontakt med undertecknad.

En stor förmån som alla i Minitennis och Tennisskolan har är gratisspelet på lördagar och söndagar mellan klockan 14:00-16:00. Det kostar inget extra utan ingår i avgiften på 600 kr. Vissa lördagar och söndagar är det andra aktiviteter på dessa tider, men det kommer då att stå på spelschemat.

Terminsstart för vinter & vårterminens träning är vecka 4 och träningen håller på fram t.o.m. vecka 17. Under vecka 18 börjar sedan vår nystartade vår & sommarskola för Minitennis & Tennisskola, och den håller på t.o.m. vecka 24. Anmälan till den och mer information kommer under terminens gång. Det är ingen träning på sportlovet och påsklovet, men det går bra att utnyttja de speltiderna för eget spel.

Alla träningstider kommer att läggas ut på hemsidan veckan innan terminsstart.

Har ni några frågor är det bara att höra av sig

Med vänliga hälsningar

Samuel Ekberg
Chefstränare