Hej                                                                                                      

Nu är det dags att anmäla sig till Minitennis & Tennisskolan i Svenljunga vinter & vårtermin 2007. I detta brev tänkte jag redogöra lite inför nästa termin, berätta om våra olika träningsnivåer samt skicka med ett anmälningsformulär. För att komma till anmälningsformuläret klicka här. Träningsupplägget för Minitennis & Tennisskola med de olika träningsnivåerna kan ni finna genom att klicka här.

Vi har tyvärr vissa frågetecken inför nästa termin. Martin Hjelm som har varit ansvarig för Minitennis & Tennisskolan i Svenljunga rycker efter nyår in i lumpen, vilket gör att vi i skrivande stund inte har någon ersättare för Martin där. Om ni som föräldrar har någon möjlighet att kunna hjälpa till med träningen eller om ni känner någon som kan är vi mycket tacksamma om ni kan höra av er till undertecknad på kansliet. Det skulle vara mycket tråkigt om vi skulle vara tvungna att avveckla verksamheten i Svenljunga p.g.a. tränarbrist när intresset är så stort som det är. Förhoppningsvis löser sig detta och vi kommer att kunna genomföra träningen som vanligt. Fyll i formuläret som vanligt och läs brevet, men som sagt med vissa reservationer om det inte löser sig med tränarfrågan.

Anmälningsformuläret som skickas med i brevet måste fyllas i för att man ska beredas plats i träningen.

Vi kommer att bedriva minitennis & tennisskola lördagar mellan klockan 10:00-13:00. Har ni något önskemål om speltid skriv det under andra önskemål.

Vi har nu haft vår Minitennis & Tennisskola i Svenljunga i lite mer än 2 år. För närvarande har vi ingen möjlighet att erbjuda någon spelare i Svenljunga träning mer än 1 timma i veckan där. Är man ändå intresserad av mer träning finns det möjligheter att träna 1 gång till i veckan i Mark. Om Ni är intresserade av det hör av Er till Marks Tennisklubbs kansli på telefon 0320-10124.

Kostnaden för en termin är 500 kr, vilket är samma som tidigare. En stor förmån som alla i Minitennis & Tennisskolan har är gratisspelet på lördagar och söndagar mellan klockan 14:00-16:00 i Marks tennishall. Det kostar inget extra utan ingår i avgiften på 500 kr. Vissa lördagar och söndagar är det andra aktiviteter på dessa tider, men ring till kansliet under veckan för att få reda på om det går att spela.

Terminsstart för vinter & vårterminens träning är vecka 4 och träningen håller på fram t.o.m. vecka 17. Under vecka 18 börjar sedan vår nystartade vår & sommarskola som håller på t.o.m. vecka 24. Anmälan till den och mer information kommer under terminens gång. Det är ingen träning på sportlovet och påsklovet.

Alla träningstider kommer att läggas ut på hemsidan veckan innan terminsstart.

Har ni några frågor är det bara att höra av sig

Med vänliga hälsningar

Samuel Ekberg
Chefstränare