Hej                                                                                                      

 

Nu är det dags att anmäla sig till Minitennis & Tennisskolan i Svenljunga höstterminen 2008. I detta brev tänkte jag redogöra lite inför nästa termin, berätta om våra olika träningsnivåer samt länka till anmälningsformuläret. Träningsupplägget för Minitennis & Tennisskola med de olika träningsnivåerna kan ni finna genom att klicka här. Formuläret måste skickas in för att man ska få plats i träningen.

 

Vi kommer att bedriva minitennis & tennisskola lördagar mellan klockan 10:00-13:00. Har ni något önskemål om speltid skriv det under andra önskemål.

 

Vi har nu haft vår Minitennis & Tennisskola i Svenljunga i lite mer än 3 år. För närvarande har vi ingen möjlighet att erbjuda någon spelare i Svenljunga träning mer än 1 timma i veckan där. Är man ändå intresserad av mer träning finns det möjligheter att träna 1 gång till i veckan i Mark. Om Ni är intresserade av det hör av Er till Marks Tennisklubbs kansli på telefon 0320-10124.

 

Kostnaden för en termin är 500 kr, vilket är samma som tidigare. En stor förmån som alla i Minitennis & Tennisskolan har är gratisspelet på lördagar och söndagar mellan klockan 14:00-16:00 i Marks tennishall. Det kostar inget extra utan ingår i avgiften på 500 kr. Vissa lördagar och söndagar är det andra aktiviteter på dessa tider, men ring till kansliet under veckan för att få reda på om det går att spela.

 

Terminsstart för höstterminens träning är vecka 37 och träningen håller på fram t.o.m. vecka 49. Det är ingen träning på höstlovet.

 

Alla träningstider kommer att läggas ut på hemsidan veckan innan terminsstart.

 

Har ni några frågor är det bara att höra av sig

 

Med vänliga hälsningar

 

Cristian Valencia
Chefstränare