Hej                                                                                                      

 

Nu är det dags att anmäla sig till Minitennis & Tennisskolan höstterminen 2008. Precis som tidigare terminer försöker vi låta utövarna påverka sin träning i så stor utsträckning som möjligt vad gäller träningstider mm. I detta brev tänkte jag redogöra lite inför nästa termin, berätta om våra olika träningsnivåer samt skicka med ett anmälningsformulär. Träningsupplägget för Minitennis & Tennisskola med de olika träningsnivåerna kan ni finna på nästa sida.

 

Detta med att anmäla sig på ett anmälningsformulär är ganska nytt, och formuläret måste lämnas in för att man ska beredas plats i träningen. Det finns även möjlighet att fylla i formuläret på vår hemsida www.markstk.se. Som ni kan finna på anmälningsformuläret finns det olika rutor man kan kryssa i. Vilken ruta man kryssar i är beroende av vilken träningsdag man vill ha.

 

Det kommer att ske en liten förändring nu till hösten. Tidigare terminer har vi bedrivit träningar både på lördagar och söndagar, men i höst kommer istället dessa att flyttas till vardagarna pga. tränarbyten (Frida och Samuel slutar).


Kostnaden för en termin är 600 kr, vilket är en höjning med 100 kr jämfört med tidigare termin. Anledningen till detta är att vi jobbar med en ständig förbättring av kvalité på Minitennis & Tennisskola dels gällande antal spelare per bana och dels gällande tränare. För att detta ska vara möjligt krävs en liten höjning. Vid frågor angående de ta kontakt med undertecknad.

 

En stor förmån som alla i Minitennis och Tennisskolan har är gratisspelet på lördagar och söndagar mellan klockan 14:00-16:00. Det kostar inget extra utan ingår i avgiften på 600 kr. Vissa lördagar och söndagar är det andra aktiviteter på dessa tider, men det kommer då att stå på spelschemat.

 

Terminsstart för höstterminens träning är vecka 37 och träningen håller på fram t.o.m. vecka 49. Det är ingen träning på höstlovet, men det går bra att utnyttja de speltiderna för eget spel.

 

Alla träningstider kommer att läggas ut på vår hemsida www.markstk.se veckan innan terminsstart.

 

Har ni några frågor är det bara att höra av sig

 

Med vänliga hälsningar

 

 

 

Cristian Valencia

Chefstränare minitennis och tennisskolan