Hej,

        Då är det dags att vecka 4 starta igång vårterminens tennisskola och minitennis. Till denna termin har vi återintagit onsdagarna till vårat förfogande då vi inte har tillgång till lika många tränare. Under lördagarna används numer endast en bana då vi bara har en tränare där. Undertecknad är numera anställd i klubben och det är jag som huvudansvarig för minitennis och tennisskolan, till min hjälp har jag Jennifer Blomqvist som ställer upp som tränare på onsdagar och fredagar.

       Terminen håller på till och med vecka 17. Sommarträningen startar under vecka 18, vilket det är en separat anmälan till. Mer information om detta kommer under terminens gång. Under loven är det ingen organiserad träning.

       Alla som är med i vår minitennis och tennisskola får, förutom den organiserade träningen, även möjlighet att spela gratis på lördagar och söndagar mellan klockan 14:00-16:00. Det står Tennisskola på de tider som ni kan disponera på spelschemat i hallen. Vissa lördagar och söndagar är det andra aktiviteter på de tiderna, men det kommer då att synas på spelschemat.

Jag vill påminna om att till varje träning ska vattenflaska samt skor och kläder för inomhusspel vara med. Det går bra att låna rack de första gångerna, men sedan ser vi helst att alla inhandlar eget rack.

Har ni några frågor kan ni ringa kansliet på telefon 0320-10124. Ni kan också nå undertecknad på mobilnummer 073-63 214 52.

Med vänliga hälsningar

Frida Uusitalo – chefstränare, minitennis & tennisskolan