Marks TK:s P12 stred tappert i Dalsjöfors

Lördagen den 7 maj 2005 gästade Marks TK:s Pojkar 12 Dalsjöfors. Då 3 av pojkarna i laget anmält förhinder försvarades MTK:s färger av Mattias Stensson och Viktor Dahlqvist.
Mattias mötte Dalsjöfors Andreas Trapp och respektive företrädare för laget fick ta del av ett bra spel och ett flertal längre bolldueller. Trapp blev dock för svår för Mattias och set siffrorna skrevs till 6-2, 6-0.

Viktor som premiärspelade för Marks TK mötte Dalsjöfors Viktor Pettersson. Viktor bjöd på bra motstånd och visade prov på stark kämparglöd, men fick se sig besegrad av Pettersson med set siffrorna 6-0, 6-0.

I dubbelmatchen ställdes Viktor och Mattias mot Dalsjöfors Jacob Evaldsson och Niklas Elliot. Matchen blev jämn då dubbelparen visade prov på bra spel. Trots en mycket fin insats av Mattias och Viktor drog Dalsjöfors det längsta strået och vann med 6-2, 6-2.

/Ove Stensson