Klubbmästerskap 2004 - 2004-10-29

Vi välkomnar er till Marks TK:s klubbmästerskap 2004 för juniorer som avgörs under höstlovet vecka 45. Speltider och lottning är nu klara vilket ni kan se nedan.

I junior B är spelformen poolspel. Den som vunnit flest matcher i sin pool går till final mot segraren i den andra poolen. Om två spelare har vunnit lika många matcher är det gameräkning som avgör vem som blir poolsegrare.

Matcherna spelas i 55 minuters effektiv speltid med 5 minuters inbollning. Den som har vunnit flest game när tiden är ute är segrare. Om det står lika i game när tiden är slut spelas ett avgörande game. Från semifinaler och finaler är det hela matcher. Under vissa dagar kan det bli många matcher för vissa spelare. Tänk då på att ta med er mat att värma, då vi har tillgång till mikrovågsugn i vårat kök. Om ni inte kan spela på uppsatt speltid ring mig snarast. Prisutdelning för klubbmästerskapet kommer att ske under våran julavslutning i mitten av december.

Välkomna!

Junior A